Planifiquem el projecte “Art”

A l’hora de planificar aquest projecte, les dues mestres que assistim a la XCB, volìem que tot el claustre prengués les decisions de manera conjunta i que cada cicle pogués anar explicant el seu treball, ja que d’aquesta manera, podíem compartir experiències, dubtes, pors,.. i entre tots buscar solucions, proposar activitats, fer suggeriments,…

Per fer-ho, vam programar unes sessions prèvies a l’inici del projecte, on vam debatre el tema, l’horari i l’organització de l’espai i els mestres.

Així doncs, vam decidir que el nostre projecte giraria al voltant de l’art, un tema que ens semblava molt atractiu pels nens i que oferia moltes possibilitats. Pel que fa a la temporalització, vam acordar fer-ho tal i com ho havíem fet el curs anterior, ja que ho havíem valorat molt positivament, durant quinze dies dedicaríem la franja horària de 9 a 11h a fer projecte, tota l’escola. Aquest horari ens permetia, d’una banda, fer un treball diari i seguit, i, d’altra banda, fer que tot el professorat intervingués en un cicle o altre i que a cada aula hi hagués dos o tres docents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *