Escola La Monjoia

L’escola La Monjoia està situada a Sant Bartomeu del Grau, aquest curs és el segon que formem part de la Xarxa de Competències Bàsiques i tot el claustre forma part de l’equip impulsor, ja que el treball per projectes es veu com una oportunitat per fer un aprenentage més competencial i autèntic.

Des de fa força anys, el primer trimestre es treballa l’eix transversal a tota l’escola amb el mateix tema com a punt de partida, però cada cicle es centra en un aspecte diferent. Des de que formem part de la xarxa, el nostre objectiu ha sigut millorar aquesta tasca aplicant petits canvis que permeten que l’alumne sigui el veritable protagonista del seu aprenentatge, fent-se preguntes, buscant respostes, compartint amb els companys les seves opinions i valorant les dels altres, autoavaluant-se per poder millorar,… i el mestre el guiï en aquest procés. 

Aquest blog, doncs, vol ser un reflexió sobre aquests canvis, més que una explicació sobre el projecte en sí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *