Reflexió final

Aquest projecte ha significat la combinació de processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en el qual els alumnes, professors i avis hem compartit un  treball amb l’objectiu de col.laborar i millorar les relacions socials entre generacions diferents .

Dur a terme experiències i accions d’aquest tipus apropen a  joves a situacions reals com és el fet de conèixer de primera mà,  què és l’envalliment, com viuen la vida la gent gran, així com fer consients que aquesta generació encara pot seguir aportant valor a la societat.

Doncs pensem que és una bona idea  continuar amb aquest tipus de projecte perquè ens ofereix uns aprenentatges vivencials i per tant significtius, ja que canvia la manera de pensar, i d’actuar dels i les alumnes envers aquest col.lectiu,  sovint oblidat. 

Hem pogut gaudir de la interacció amb persones d’edats diverses i això ens ha creat a tots un gran impacte emocional individual i  indescriptible.

L’any vivnent i tornarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *