Comencem el projecte “Art” a les aules

Per començar el nostre projecte d’Art, vam voler fer-ho d’una forma atractiva pels alumnes, però també volíem implicar a les famílies, així que al hall de l’escola vam penjar unes lletres de cartró on s’hi podia llegir “ART?” i en un costat hi havia una caixa on es podien deixar objectes relacionats amb aquesta paraula. Amb aquesta activitat inicial, vam aconseguir desvetllar la intriga de les famílies i fer que a casa parlessin del tema, de manera que al llarg del projecte, les famílies van mostrar molt interès per conèixer el que s’anava fent.

Un altre aspecte que volíem introduir, era portar algun artista invitat a l’escola. Satisfactòriament, vam rebre el suport d’un artista del poble que es va mostrar molt interessat pel projecte i ens va proposar de pintar un mural al pati que va començar ell, però on l’alumnat va poder fer-hi aportacions.

Un altre artista que va participar en el projecte, va ser el pare d’uns alumnes que ens va fer una escultura de fusta al pati de l’escola.

Durant els quinze dies que va durar el projecte, les reunions del migdia es dedicaven exclusivament a avaluar com anava, es feien a nivell de claustre i cada cicle explicava què havia fet, com havia anat, quins problemes havien sorgit i quines activitats havien funcionat bé. Vam aconseguir compartir tot el procés i beneficiar-nos de les idees dels altres mestres, vam sentir-nos com un veritable equip, on cadascú era indispensable i amb un objectiu comú.

En aquest enllaç podeu veure el treball fet a cada cicle: https://agora.xtec.cat/ceip-lamonjoia/general/projecte-dart/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *