Exposem el nostre projecte “Art”

El producte final del nostre projecte “Art” va ser una exposició als passadissos de l’escola, on cada cicle exposava tot el procés que havia fet al llarg dels quinze dies. La preparació de l’exposició va ser una tasca que van fer els propis alumnes, un espai per mostrar tot el treball fet, per reflexionar sobre el procés seguit i per percebre les relacions establertes.

L’exposició es va explicar als altres cicles de l’escola dins l’horari escolar i es va invitar als pares i mares en dues sessions diferents, una a la una del migdia i una altra a les cinc, amb l’objectiu de poder arribar al màxim de famílies. Per aquelles que no van poder venir, l’exposició també es podia visitar lliurement, sense l’explicació dels alumnes.

Tant els mestres com les famílies vam valorar molt positivament que l’exposició s’hagués obert als pares, ja que abans només s’explicava a la resta d’alumnes, i d’aquesta manera els vam fer partíceps de la clausura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *