L’avaluació dels alumnes

Per diversificar les eines d’avaluació i que aquesta fos totalment significativa, vam creure adient elaborar un kahoot perquè els alumnes, a part de valorar de forma assembleària l’experiència del MAB també poguessin mostrar com a grup classe allò que han après d’aquest intercanvi de projectes.

Durant el projecte s’havien utilitzat diferents instruments d’avaluació, sobretot en el seu desenvolupament com ara: carpeta d’aprenentatge de projectes, autoavaluació, coavaluació de les exposicions orals, diari d’aula, …  Però per valorar el MAB creiem necessari que els alumens escollíssin les diferents preguntes a realitzar a tots els companys del centre i partint de que els agradaria que aquesta estigués elaborada en forma de joc i que esdevingués gratificant.

El Kahoot era una de les millors maneres per a fer-ho. Cada aula va pensar un parell de preguntes per a realitzar amb quatre possibles respostes (la real, una que s’hi acosta i dues totalment de broma). Els alumens no només s’ho van passar bé realitzant el Kahoot sinó que també fent-lo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *