LES FAMÍLIES AVALUEN

Per avaluar el MAB, en primer lloc vam debatre molt quins eren els objectius a assolir i el perquè de tot plegat. Després d’aquest debat pedagògic tant interessant vam acordar que una de les millors maneres seria poder avaluar els diferents punts de vista per valorar com han viscut aquesta experiència.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd04COHn1o3tanZRFB-ugUsvMFyAzpuMqarrvuqKhQ0qxAufg/viewform?usp=sf_link

Per primera vegada a unes portes obertes ens vam plantejar que una bona manera d’avaluar seria recollir la veu de les famílies. Per a poder-ho portar a terme amb l’equip impulsor vam elaborar un google forms i vam decidir enviar-lo a les famílies a través de les mares delegades per així conèixer com han viscut aquesta experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *