Producte final del documental “A l’altra banda de la via”

Producte final

L’alumnat de GES 2 matí i GES 2 implicat en aquest projecte-documental ha de participar en la seva planificació i pensar una temàtica afí als moviments migratoris i que pugui treballar competències en les matèries de Llengua catalana, Moviments migratoris i Tecnologia.

Així doncs, cal formular la temàtica i el format (narració, imatges, veu en off, entrevistes…) de manera col·lectiva, ja que el documental el realitza conjuntament tot l’alumnat dels dos torns.

Per fer aquestes tasques de caire més tècnic, tenim una persona experta en el camp audiovisual, la Cèlia Torns, que durant les primeres sessions ens ofereix, tant a professorat com a alumnat, un bagatge teòric sobre el qual podrem experimentar en les sessions posteriors dedicades a la gravació, on també ens acompanya. A més a més, sempre tenim el seu suport quan sorgeixen dubtes o necessitem resoldre qüestions que es van presentant.

Al mòdul de Tecnologia també es construeix una maqueta a escala 1:200 dels habitatges Montseny, grup on es troba ubicada l’escola, fil narratiu del documental.

Com es presenta el producte final?

D’una banda es crea un tràiler de 3 minuts de duració que es presenta en diversos espais, com ara jornades de professorat i grups-classe de l’escola, per tal de generar interès i curiositat.

L’estrena del documental serà pública durant la festa de final de curs, un vespre del mes de juny, on són convidats tant l’alumnat, com les seves famílies, amigues, amics, entorn, associacions del barri, gent que ha participat en el documental (persones entrevistades, arquitecte, historiador, persones que han passat per l’escola…) i, en definitiva, tota la gent que vulgui acudir, ja que es tracta d’una festa oberta al barri i a la ciutat de Vic.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *