JORNADES DE PATI

Finalment després de setmanes d’organització ens toca posar-nos a treballar in situ, un cop recollits els materials, aquest cap de setmana d’abril es començarà a veure la transformació del nostre pati.

Famílies, alumnes, mestres i gent del poble ens hem trobat el primer cap de setmana programat. Per fer-ho bé, ens hem organitzat per hores a través d’unes graelles penjades on tothom que ha volgut s’ha apuntat segons la seva disponibilitat i habilitat.

Tenim molt clar que la prioritat és que les tasques realitzades es puguin acabar durant el cap de setmana sense deixar-les a mitges, i que els alumnes el dilluns utilitzin la zona exterior amb total normalitat.

La programació és en tres caps de setmana programats en sis sessions de dissabte i diumenge.

Durant el primer dissabte hi ha hagut molta afluència de famílies i mestres i s’ha pogut avançar i complir amb el calendari, la gent ha treballat en tasques molt diverses, desmuntant palets,  dibuixant els disseny de les estructures o preparant el dinar per la resta.

El dissabte s’ha acabat amb la cuineta i l’espai musical acabats a més de preparar el material necessari per a construir la caseta, s’hi ha treballat tot el dia fins tard, on alguns col·laboradors han marxat de nit.

Durant la segona sessió (diumenge) hem construït el vaixell pirata i tots els elements de jardineria. Per tant podem dir que el primer cap de setmana ha estat un èxit rotund.

Al cap de dos caps de setmana ens tornem a trobar, tot i que no hi ha la mateixa quantitat de gent  segueix essent molt exitós, tot i que el repte és més gran, ja que s’ha de construir la casa de fusta i els parterres del pati, a mida que van passant les hores disminueix la afluència de gent però els que hi són tenen molt clar el que fan i el treball és eficient. El diumenge al vespre una altre vegada complint amb els objectius establerts s’acaba de construir la caseta de fusta    (excepte el sostre) i els parterres amb el material.

Al següent cap de setmana ens tornem a trobar i aquest cop si que la feina es centra en acabar el sostre i polir aquelles cosetes que els nens durant els dies d’escola han vist que no acabaven de funcionar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *