CONSCIÈNCIACIÓ + MANTENIMENT DELS ESPAIS I FUTURES ACCIONS

Al llarg d’aquest temps s’han realitzat diferents propostes per tal de seguir valorant i cuidant l’espai exterior: un músic, pare d’un nen de l’escola, ha vingut a explicar com poder tocar amb més precisió els elements que hi ha a la paret musical, també s’ha conversat i s’han buscat solucions per tal que aquest espai pugui quedar endreçat i recollit amb la col·laboració i implicació de tothom, s’han proporcionat pales, escombres,…, s’ha comprat un cubell per posar a prop de la cuineta per tal de no malbaratar aigua i s’ha conversat sobre aquest fet.

Es continuen realitzant trobades entre famílies i l’equip docent, sobretot des de la comissió, per tal de seguir tenint en compte el manteniment dels elements/espais ja creats i per tal de poder seguir ampliant les propostes que hi poden haver a l’espai exterior.

Pel que fa als propers cursos, s’acorda valorar, ampliar i/o crear, tenint en compte les opinions de les nenes i els nens les següents propostes: alçar amb troncs els parterres creats damunt el paviment, ampliar o canviar el material que hi ha dins a cada delimitació, construir caixes amb fusta on poder guardar diferents materials – les quals anirien ubicades dins els diferents parterres-, crear un bagul per guardar pilotes o altres joguines, proporcionar carros/carretons per transportar material, proporcionar material per poder jugar a la caseta, aconseguir que la caseta sigui acollidora, seguir cuidant i plantant a l’hort i a les diferents jardineres ja ubicades per tot l’espai exterior, dissenyar un espai on guardar material i les eines per utilitzar a l’hort, construir una estructura per enfilar-se, crear un petit escenari davant de l’espai musical que pugui ser creat amb palets i teles ja que és un espai que queda sota d’un cobert, ubicar taules amb bancs per poder jugar a jocs de taula, reubicar la taula de ping-pong, crear noves cabanes,… Tanmateix, pel que fa al porxo de baix: seguir valorant la possibilitat de fer un espai tancat que pugui esdevenir un taller. Tot depenent de la realització d’aquest espai, valorar la proposta de construcció de cabanes i un canal d’aigua.

En la creació de tots aquests elements/espais/propostes proposades, sempre s’intenta que el cost sigui mínim, i s’afavoreix en tot moment la utilització de materials reciclats.

Per altra banda, queda pendent de valoració l’accés a l’escola pel passeig Farigoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *