DINAMITZAR LES REUNIONS DE PATI

Un cop acordat amb els nens i nenes de l’escola com ens agradaria que fos el pati vam fer la primera reunió amb els dibuixos dels nens i nenes. Els representants dels alumnes, dels mestres i dels pares vam arribar a uns acords i partir d’aquí vam crear un grup de watsup format per algunes famílies i mestres que passaria a ser la comissió de pati. En algunes reunions vam convidar  al representant de l’ajuntament que també estava informat de tot el procés d’ambientalització del pati. La comissió s’engrescava amb molta facilitat i les idees fluïen tant que ens havíem de frenar per ser un xic realistes. Un cop s’arribava als acords finals, una representant dels pares informava a totes les famílies a través dels representats de cada cicle.

La comissió s’encarregava de fer una planificació de com quedaria el pati, quin seria el pla d’actuació. Primer vam fer  el llistat del material necessari i ho vam comunicar a les famílies. Un cop recollit i comprat el material vam buscar dates per dur-ho terme. Aquest procés el vam repetir tres vegades. Una per fer el vaixell, la cuineta i l’espai musical. La segona per fer jardineres, una zona de textures i una caseta. Un altre per revisar i agrupar les papereres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *