Metodologia en el projecte “El cavall de la Fira”.

Inicialment, en aquest projecte s’ha treballat sobretot en gran grup. En cada sessió es refrescaven les preguntes que es van fer en la pluja d’idees per anar contextualitzant els aprenentatges. Bona part de les sessions inicials es van dedicar a analitzar i sistematitzar les informacions procedents de les famílies.

Més endavant, es van realitzar fitxes individualment, però amb la possibilitat de treballar-ho amb parelles. En la sortida per visitar escultures de Cardona, es va fer un joc, en petits grups escollits a l’atzar, per trobar punts de vista. També es va elaborar, a nivell de gran grup, un mural-resum dels conceptes clau treballats on, per parelles, havien d’anar situant les imatges i textos donats.

El producte final, que serà una presentació oral amb el suport d’una presentació digital, es prepararà en petits grups o parelles, escollits aleatòriament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *