L’equip impulsor de l’Escola La Sínia

Aquest curs, un grup de mestres de l’escola ens hem embrancat en una nova aventura. Teníem ganes d’aprofundir i descobrir noves oportunitats en l’avaluació dels projectes que portem a terme a les nostres aules.

No estem sols, comptem amb el recolzament del nostre claustre i formem part d’una xarxa d’escoles i instituts que volen treballar amb els projectes com a eina d’aprenentatge: La Xarxa de Competències Bàsiques .

La nostra escola treballa per projectes des de l’inici i això fa que el nostre punt de partida sigui diferent del de molts altres centres de la Xarxa de CB. . Hem establert un temps de reflexió pedagògica en els claustres on els mestres de tots els cicles hi som presents. Tenim clar que l’escola es construeix avançant de forma global des de P3 fins a 6è i en els claustres tothom té veu.

L’equip impulsor el formem mestres de tots els cicles de l’escola. Tenim la mirada centrada en tres grans objectius que es complementen:

Compartir les pràctiques pedagògiques amb docents de diferents nivells per enriquir el treball per projectes.

Diversificar els productes finals dels projectes .

I implicar a les famílies en els procés d’avaluació dels projectes.

En aquest bloc volem compartir amb vosaltres aquest camí, il·lustrant un projecte i compartint reflexions. Benvinguts a la nostra petita finestra a l’exterior.

Si us quedeu amb ganes de veure’n més, sempre podeu viatjar fins a la nostra web de centre i navegar pels apartats de nivells o projectes de centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *