Repensem l’Edat Mitjana (Producte Final)

Definició del producte final

Els alumnes, un cop acabat el projecte hauran de presentar un resum de tot el que han après del seu àmbit per tal de poder-ho compartir amb la resta dels companys en una breu presentació oral. També caldrà representar en diverses performances cadascun dels àmbits. El producte final és col·lectiu i respon a un mateix model formal.

Per a contextualitzar-lo amb l’entorn, en aquest projecte col·laborem amb grups de monitoratge de l’Alberg Jaume I de l’Espluga de Francolí.

Comunicació del producte final

  • La presentació del producte final es farà de dues maneres:

  • Els resultats obtinguts els donaran a conèixer i compartiran mitjançant, materials escrits per ells mateixos, un diari , elements visuals tals com imatges, maquetes, objectes, una representació,….

  • Cada grup farà una explicació del document final a la resta de companys i al professorat i seguidament farà la representació del treball més estètic o plàstic sobre l’àmbit que ha treballat amb la intenció de fer partícips als companys i companyes de la seva recerca.

  • La preparació d’aquestes presentacions les faran en grups, assessorats pel professorat i amb unes directrius bàsiques sobre el document escrit com l’expressió oral i corporal marcades prèviament.

  • Es podria plantejar convidar a les famílies al dia de les presentacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *