Mes de la biblioteca escolar

MES INTERNACIONAL DE LA BIBLIOTECA ESCOLAR

Aquest mes d’OCTUBRE se celebra el I Mes Internacional de la Biblioteca Escolar. Aquesta celebració va ser aprovada per la Internacional Association os School Librarianship (IASL) (Associació Internacional de Biblioteconomia Escolar) el desembre de 2007. Segons les declaracions del seu coordinador, Rick Mullholland, prèvia recomenació del seu comité executiu, van aprovar el canvi del Dia Internacional de la Biblioteca Escolar pel Mes Internacional de la Biblioteca Escolar, que tindrà lloc durant el mes d’octubre de cada any. Aquest canvi coincideix amb el desè aniversari de la seva celebració per part de la IASL, i permetrà als responsables de les biblioteques escolars de tot el món triar el dia d’octubre que millor s’adapti a les seves necessitats, amb la finalitat de ressaltar la importància de les biblioteques escolars. El lema triat per a aquest any és l’alfabetització i l’aprenentatge en la biblioteca escolar.

 A l’escola ho celebrarem el dia 30 d’octubre realitzant diferents activitats.

Esperem la participació de tota la comunitat educativa.

 

Quant a M Dolors Foguet, responsable biblioteca

Hola companys, Em dic M Dolors i sóc la responsable de la biblioteca Josep Vallverdú de l'escola Martí Poch. M'agrada molt llegir i fer descobrir als meus alumnes el món que s'amaga dins els llibres.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *