CONCURS DE LA BIBLIOTECA JOSEP VALLVERDÚ!

Aquest any a la biblioteca, els alumnes de segon i tercer de primària hem volgut començar el curs ben motivats i ,és per això que, hem treballat un poema preciós titulat “Els llibres”. L’hem llegit, n’hem parlat, l’hem memoritzat i ,fins i tot, l’hem recitat!

A sota hi teniu un enllaç per veure el vídeo d’alguns alumnes recitant aquest bonic poema. L’hem volgut compartir amb vosaltres perquè, com ja us hem dit, t’hem trobat rebonic, però és que, a més a més, també ens agradaria que participéssiu en un petit concurs de la nostra biblioteca.

Veure-ho, resulta que se’ns ha oblidat qui és l’autor o autora d’aquest poema…ENS AJUDEU A BUSCAR-LO??? És molt senzill, a la biblioteca comptem amb un munt de llibres de poesia, si busqueu, segur que trobeu! Ah, i no trobeu que hi ha una petita diferència entre el primer poema i el segon? Ens sabríeu dir quina és aquesta diferència???

Podeu deixar les vostres respostes a la bústia de la biblioteca. No oblideu escriure el vostre nom, cognoms i el curs que feu! A finals d’aquest trimestre farem un sorteig entre els que hagueu participat i encertat les dues preguntes, i alguna cosa tocarà… Moltes gràcies per participar! Ens llegim!!!

VÍDEO RECITEM POEMES

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *