Ajuts individuals de menjador curs 2018/19

AJUTS  INDIVIDUALS DE MENJADOR

Convocatòria per l’atorgament d’ajuts individuals de menjador per al curs 2018/2019 de la comarca del Segrià

Us comuniquem a tots aquells que esteu interessats, que podeu passar a buscar per l’escola els impresos d’ajuts individuals de menjador per necessitats socioeconòmiques pel curs 2018/2019. Les sol·licituds les podeu presentar al registre del Consell Comarcal del carrer Canyeret, s/n de Lleida entre els dies 9 i 22 de maig ambdòs inclosos o bé al centre municipal “les roquetes de 10 a 14 hores els dies  9,15,17,21,22 de maig .

Així mateix, us informem que en la sol·licitud s´ha de fer constar l´IDALU ( codi identificador únic que s´assigna a cada alumne/a, dins del Registre d´alumnes RALC). Si no coneixeu el codi identificador cal que el demaneu a secretaria i fer-lo constar en la sol·licitud.

Podeu demanar la sol·licitud a la secretaria del centre i  consultar les bases reguladores en el següent enllaç:

http://www.segria.cat/arees/ensenyament/ajuts-menjador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *