CONCURS ANGLÈS FONIX 2018

Benvolgudes famílies,

els alumnes de sisè han participat en el concurs Fonix (un concurs escolar d’anglès dissenyat per afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa).

I necessitem que ens voteu a partir d’avui dilluns dia 23 d’abril ja que s’ha obert la fase de visualitzacions i votacions populars al canal de YouTube del concurs FONIX. Trobareu l’enllaç al web del concurs www.the-fonix.org.També us fiquem l’enllaç directe aqui https://bit.ly/2HRXR4W. Recordeu que qualsevol persona que vulgui votar haurà de tenir un compte de gmail o bé donar-se d’alta de YouTube.

Tindreu fins el dia 4 de maig a les 24h. per votar posant “me gusta”. Per a sumar les votacions a la nota obtinguda, l’organització tindrà en compte només el període comprès entre el 23 d’abril i el 4 de maig, inclòs.

 El fet d’obtenir moltes votacions ens ajuda un 15 per cent de la nota final, així que us animem a compartir entre els vostres contactes el vídeo per tal que ens votin!

La setmana del 7 de maig publicaran els resultats al web i convocarem els equips finalistes per a la final del dissabte dia 26 de maig.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *