A P3A ens pintem

Aquesta setmana els nens i nenes de P3-A hem començat un nou projecte relacionat amb la descoberta d’un mateix i dels altres. Estem treballant l’esquema corporal i aprofitant que és Carnaval hem treballat les parts de la cara d’una forma molt original. Pintant-la! Us agrada? Ens ho hem passat d’allò més bé jugant amb els personatges!

També hem elaborat un mural amb diferents materials, ens ha quedat fantàstic! Estem fets uns artistes!

A més hem començat a explicar els nostres propis contes “Aquest sóc jo”. Són molt divertits, cadascun d’ells és  únic i especial! Les diferències entre els companys i companyes fa que puguem aprendre molt els uns dels altres!Ens fan més rics! Ens agrada explicar la nostra història i també escoltar la dels nostres amics!  Moltes gràcies famílies per la col·laboració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *