Comença l’apadrinament lector!

El passat dia 18 de gener els alumnes de cicle inicial i cicle superior van iniciar el projecte de l’apadrinament lector del curs 2017-2018.

PROJECTE APADRINAMENT LECTOR

La lectura és un dels continguts bàsics del procés d’ensenyament- aprenentatge del nen/a. El procés lector du implícit una sèrie d’habilitats tant lingüístiques com socials que ajudaran a l’infant a desenvolupar diverses capacitats que de ben segur farà servir en molts dels àmbits de la seva vida quotidiana.

És important que l’escola ofereixi les eines necessàries per a què el nen/a agafi l’hàbit lector i aconsegueixi llegir pel plaer de llegir.

El projecte sorgeix a partir de la necessitat de l’alumnat de millorar el procés lector i la comunació lingüística en tots els seus aspectes.

L’apadrinament lector consisteix en compartir un espai en el qual els nens i les nenes més grans de l’escola fan lectura i expliquen contes els petits de Primària . Amb aquest projecte s’intenta que tant uns com els altres visquin una experiència d’aprenentatge lector, en el qual els nens i les nenes de cinquè i sisè facin de “padrins” lectors i ajudin a aprendre a llegir als infants i que aquesta activitat sigui engrescadora i el més motivadora possible per tal que se’ls hi encomani el plaer de llegir.

La nostra directora Pili va ser l’encarregada de dur a terme l’acte inaugural d’aquest curs.

Esperem que tots gaudeixin, intercanviïn experiències i sobretot potenciïn les seves capacitats lectores!

IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *