Els divendres…JOCS AL PATI !!!

A l’inici de curs els alumnes de sisè vam observar que de vegades l’estona de pati era una mica avorrida, hi havia companys que no sabien ben bé a què jugar, sovint a la pista s’hi jugava a futbol i la resta de nens i nenes no hi podien jugar. Vam decidir que un dia a la setmana nosaltres organitzaríem diferents jocs per tots els companys i companyes. Després de passar una enquesta per veure quines eren les preferències dels nostres companys vam escollir setze jocs. Per parelles som els responsables de l’organització i realització del joc així com de la recollida del material. Els dilluns repartim la graella i va rotant per tots els cursos per tal que tothom es pugui apuntar al joc que li ve de gust participar. De moment està funcionant força bé, estem contents per la bona dinàmica i la participació de tots i totes. Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *