5è.- Projecte cantània i col·laboració amb l’INS Premià de Mar

Enguany hem iniciat un projecte nou que ha consistit en dedicar una setmana sencera a treballar interdisciplinàriament els diferents aspectes que ens oferia la Cantània “Babaua. Les desventures de Mimí” . Vam dedicar gairebé totes les hores de la setmana del 7 a l’11 de març (i altres) a realitzar activitats diferents i originals com: investigacions sobre invents i descobriments, exposicions, preparació de tiramisú, elaboració d’ocells d’origami, elaboració d’un còmic, especulacions sobre diferents finals de la cantata, etc.

Una de les activitats més significatives ha estat tornar a col·laborar amb l’INS Premià de Mar en motiu de la trobada de referents clàssics en la Cantània. Com ja va essent habitual, hem escrit un article al bloc de referència “Aracne fila i fila” (guanyador del premi Blocs Catalunya 2012 i Edublocs -a nivell estatal- 2011) amb una proposta de treball i a partir d’aquí s’ha dut a terme aquesta col·laboració en forma de visita a la nostra escola Bergantí i de la publicació d’un segon article amb els materials treballats.

Podeu veure el primer article clicant aquí.

I el segon clicant aquí.

També podeu veure tota la informació i la feina realitzada a l’apartat de col·laboracions d’aquest mateix bloc, així com les col·laboracions realitzades altres anys.
Felicitem tots els participants en aquest intercanvi.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *