Coral els vents del Bergantí.- Interpretem la cantata “La Clàudia Sol te un do”

Després d’estar-ho esperant tant de temps, ha arribat el dia de l’estrena de la cantata davant del públic. Al matí hem realitzat un primer concert davant les classes de primària. A les 16h de la tarda ha estat el torn dels pares i familiars. El concert ha agradat i tothom n’ha sortit molt content. En les dues actuacions la coral ha interpretat la cantata sencera i a la tarda encara ha fet dos bisos: “El ball de Sant Ferriol” amb la participació del públic i la cançó del “Mi” (rock) amb una bona pila d’improvisacions.

A la tarda hem tingut la visita de l’Antoni Miralpeix, el compositor de l’obra, que ens ha obsequiat amb moltes felicitacions i unes paraules ben sàvies (“Aquests nens fent això -la cantata- han fet música, poesia, teatre, dansa… o sigui, les assignatures més importants de totes, llàstima que alguns no ho sàpiguen”) i ha dirigit el primer “bis”. Li agraïm de tot cor el seu interès i la visita.

Cal agrair tota aquella gent que ens ha ajudat a preparar el gimnàs per tal que estigués a punt per a l’hora del concert i que ens han ajudat a recollir després: Jordi, Glòria, professors i mestres en general, coral de mares i alguns acompanyants del públic. Gràcies de veritat. Una menció especial a la Laura la pianista que ha vingut 3 dies a ajudar-nos a assajar amb els nens i en Carles per regalar-nos aquesta gravació. També agraïm i felicitem la “Coral de mares, familiars i mestres” que amb l’absència puntual de la Dolors ha mostrat la bona feina feta durant el curs. Queda, és clar, felicitar la colla de nens i nenes que han fet un molt bon concert i han treballat de valent a classe i voluntàriament algunes altres estones. Des dels de 1r i 2n, als de 4t que han estat els protagonistes absoluts, més els apuntadors de 4t i els músics de 4t i 5è. I com no donar l’enhorabona a les dues “Claudies”: L’Anna i la Mar de 5è. Per acabar gràcies a tot el públic entusiasmat que ens ha vingut a veure i escoltar i ens ha regalat tants aplaudiments i felicitacions!

Podeu veure tota la informació i vídeos a la pàgina “Cantates” d’aquest mateix bloc.

xavidemusica's Foto per a larticle album on Photobucket

3 comentaris a “Coral els vents del Bergantí.- Interpretem la cantata “La Clàudia Sol te un do”

  1. Ha sido fantástico ver el resultado del trabajo de todos los participantes. Espero que el curso que viene se repita la experiencia y haya más gente que se anime. ¡Felicidades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *