Coral de familiars i mestres

La “Coral de familiars i mestres” ha començat a treballar regularment el setembre del 2013 si bé és cert que a finals del curs 2012-2013 es va formar per a poder cantar en el II Concert d’Estiu de la Coral “Els vents del Bergantí”. Aleshores, la coral va fer 3 assajos i ja va actuar amb els nens. Aquell primer contacte ha permès, enguany, iniciar el treball de manera estable des de principis de curs.

La coral la formen una dotzena d’integrants i per formar-ne part no cal saber llegir partitures ni tenir formació en cant. Si tens ganes de cantar, passar-ho bé i treballar en equip, vine!

Aquí us deixo un vídeo força interessant per entendre el tema de la respiració que estem treballant.

CURS 2018-2019

Enguany ens agradaria tornar a muntar la coral a partir del gener de 2019 per recolzar el treball de les cantates de primària i secundària i per celebrar els 50 anys de l’escola amb la música!

CURS 2016-2017

Enguany no tenim previst fer la coral des de l’inici de curs tot i que és probable que de cara a la primavera fem uns assajos per tal d’aprendre la cantata que treballa la coral de nens. Si finalment es pot muntar rebreu la informació via mail i segurament serà per poder cantar el dia del concert amb els mateixos nens. Si algú té interès en participar-hi que ho faci saber!

CURS 2015-2016

Amb la idea de reactivar la “Coral de pares, mares i mestres” que ja va treballar fa uns anys enrere, es convoca els interessats a participar-hi el proper dilluns dia 5 d’octubre a les 17.15h a l’aula de música de l’escola. No calen coneixements previs de música ni de cant, sinó ganes de participar i passar-ho bé en un projecte de grup, col·laboratiu i d’aficionats. En el cas que hi hagi suficient quòrum, s’iniciaran els assajos el dilluns 19 d’octubre.

Els assajos seran cada dilluns de 17’15 a 18’30h a l’aula de música. L’activitat serà gratuïta i la dirigirà el mestre de música de l’escola. Enguany treballarem la mateixa obra que els nens de la coral “Els vents del Bergantí”, la cantata “La Clàudia Sol té un do”. A continuació podeu veure els vídeos de les cançons i un altre amb tota la cantata sencera amb la narradora també. Per a més informació visiteu la pàgina de la coral “Els vents del Bergantí” d’aquest mateix bloc (franja negra superior).

La Clàudia Sol (A. Miralpeix)
Do (A. Miralpeix)
Fa (A. Miralpeix)
Si bemoll (A. Miralpeix)
Silenci (A. Miralpeix)
La (A. Miralpeix)
Re (A. Miralpeix)
Mi (A. Miralpeix)
Sol (A. Miralpeix)
Les figures (A. Miralpeix)
El ball de Sant Ferriol (A. Miralpeix)
Les paraules i les notes (A. Miralpeix)

Si voleu veure la cantata sencera o estudiar les parts del text mireu aquest vídeo:

Finalment ja hem estrenat la cantata al gimnàs de l’escola. Podeu trobar més informació en aquest articleaquest article publicat a l’inici del bloc i a la pàgina “Cantates”. Felicitats a tots els participants.

CURS 2013-2014

La Coral inicia el treball el dia 2 d’octubre del 2013. Els assajos són els dimecres de 20’30 a 22h. Repertori:

Que tinguem sort
Adoramus te
Alaiki Mini Salam
Akai hana
Vois sur ton chemin
Cànon de la pau
Now the sun is shining
Dins el mar la vela blanca
I like the flowers
“Karabuya”
Santa nit
Ja ve Nadal
Cançó de bres per a una princesa negra
Ophelia letter blow’way
Omnia vincit amor
Al banderer de la Pau

CURS 2012-2013

Aquest és el repertori que preparem en 3 assajos per tal de poder actuar en el II Concert d’Estiu de la Coral “Els vents del Bergantí”

La rata pinyada i el peix
Singing all together
Samba Brasil

En el següent vídeo podeu veure “La rata pinyada i el peix” i “Samba Brasil”. La cançó “Singing all together” es va cantar juntament amb els nens i la podeu veure al vídeo dels nens en la pàgina corresponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *