Sant Jordi

Des de fa un parell d’anys hem d’agrair a la comissió encarregada de la celebració de la diada de Catalunya que faci un lloc per les danses. Així doncs, la tarda del 23 d’abril els cursos de P3 fins a 6è ballen danses al pati mostrant la feina feta des de la classe de música. Felicitats a tots per les actuacions!

CURS 2017-2018

Enguany no es fan actuacions musicals.

CURS 2016-2017

No es prepara cap actuació o activitat específica des de l’àrea de música ja que es fa un interessant intercanvi de contes entre les classes.

CURS 2015-2016

Enguany la comissió ha preparat unes activitats conjuntes entre els diferents cicles de l’escola en les que hi haurà des de cançons, danses, recitada de poemes i lectura de contes. No es prepara cap activitat específica des de la classe de música. LEs activitats es duran a terme el divendres 22.

CURS 2014-2015

P3: “Peu polidor”

P4: “Vols ballar la Dansa-nsa?”

P5: “En Jan petit”

1r: “Els 4 llauradors”, “El patatuf” i “Els esclops d’en Pau”

2n: “Taló punta”

3r: “La polca d’Ours”

4t: “Le brise pieds”

5è: “Cercle circassià”

6è: “Esku Dantza”

Sense temps per a res més vam haver de finalitzar les danses amb la mostra per cursos sense poder dansar les danses comunes programades: una sardana, el “bim bam bum”, el “ball del rogle” i el “buggy-buggy”.
De totes maneres la mostra de danses va ser tot un èxit i esperem que es repeteixi l’any que ve i s’instauri com una festa de primavera. Si voleu veure un resum del què va ser la tarda de Sant Jordi podeu mirar el següent vídeo:

CURS 2013-2014

Aquest va ser el primer any que es van realitzar danses al pati de l’escola en la festivitat de Sant Jordi. Es van ballar les següents: “Cercle circassià, la xampanya, el rogle, Esku dantza, la masovera, el patatuf i bim bam bum”.