La Reproducció

Per Aaron i Màrius
A principis del segon trimestre vam començar un nou tema; el que alguns esperaven des de feia temps….
La Reproducció.
Tot va començar en un matí de Febrer o Març (no me’n recordo) a l’hora de Medi Natural; amb una recopilació de coneixements, en que alguns van participar més que altres.
L’Albert, ens va donar uns paperets de color groc, i allà havíem,per grups, d’escriure els nostres coneixements o coses que ens “sonaven” respecte de la reproducció humana.
Van sortir moltes coses i les vam organitzar en un esquema. Després l’Albert ens va dir que això era el que ja sabíem i que per tant seria el que no estudiaríem. Seguint l’esquema el que hem fet és afegir els aspectes que faltaven o aclarir les coses que teníem una mica confuses. Al final hem fet un powerpoint al que cada parella ha aportat una diapositiva corresponent a un apartat del tema:
Reproducció sexual, les cèl·lules reproductives masculines i femenines, els aparells reproductors, acte sexual, fecundació, embaràs, part, mètodes anticonceptius i reproducció assistida.

6 thoughts on “La Reproducció

 1. NeReA

  aquest tema a mi no m’ha agradat pero algunas de la classeaven molt emocionats 😀 😀 😀

 2. Neni

  Aaron a que et refereixes que no ha fet comentaris¿?* 🙁 jejeh bueno aquest tema ja queda tencat per fiiiih!!!* 😀 😉 adeuu 😉

 3. Bernat

  Aaron, que t’esperaves, jejeje. Aquet a sigut un dels temes de medi mes divertits i mes facils d’apendre, (per alguns), jo soc un,

 4. carolina!

  Jajaja aaron si que a comentat la nerea pero no es veu perquè el Albert no avia aprovat encara el comentari desde la seva compta xdxd ami també aquet tema nerea no m’agradat gens!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *