A la selecció

Per Xènia i Carolina

Un bon dia vaig rebre una carta de la selecció, que deia que hem convocaven a uns entrenaments, i jo hi vaig assistir. Després de tota aquesta història, vam fer un campus on hi havien 60 nenes que va durar. Llavors ens van donar un sobre, on a 24 nenes les convocaven a fer un torneig contra valència i Aragó, i jo la Xènia vaig ser una d’elles. Ens van dividir en Catalunya1 i Catalunya2 i jo a Catalunya1. Nosaltres, Catalunya 1 vam guanyar contra Comunitat Valenciana i Aragó i vam perdre contra catalunya2.

Després al desembre o així, van convocar a les 24 nenes i dues més afegides, i vam fer entrenaments cada diumenge sense falta. Al cap d’unes setmanes, van treure 6 nenes, i jo vaig continuar amb la història, uns dies després, van treure4 més i vaig continuar, i al cap de 2 setmanes més van decidir les 3 nenes que farien de reserva. Finalment, jo he estat seleccionada i serè una de les que representarà Catalunya amb l’esport del basquet amb la selecció mini. Ja ho he fet a un torneig a valència i després vindran concentració a Manresa i al campionat d’Espanya a San Fernando (Cadis, Andalusia).

minifemeninajpg

5 thoughts on “A la selecció

 1. Isa H

  Hola Xènia, ja m’ha arribat la notícia de la teva selecció. Doncs que sàpigues que estic molt contenta i et desitjo molts èxits.

  Isa Huertas, tutora de 5è B

 2. albertalbert Post author

  Moltes felicitats Xènia i molta sort pel campionat a San Fernando. Aniràs “una rato a pie y otro andando”?

 3. N0eliiett@h

  jajajah siii xèni q bé no?molta sort a i fika alguna mes q altre canasta heeee jajah
  mmm…albert no crek k vagi caminant eh?*ji jih bno dw
  + isa merci pr komentar el nostre bolk*!!!!

 4. Re$ú

  jajaja albert mare meva. Moltes felicitats xènia!!!! Espero que siguis la millor de totes les nenes de la seleccio i que disfrutis amb aquesta experiencia 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *