LA ONCE

Per Elena i Màrius

L’ Elena i el Màrius coneixem a una nena que va a la ONCE sovint perquè li costa molt veure les coses bé. La coneixem perquè va l’escola de música amb nosaltres. Li vam fer unes quantes preguntes i ella ens va explicar moltes coses, com per exemple, que els teclats no són iguals que els que nosaltres tenim, que fan a les classes i més coses. Aquesta noia és diu Natàlia. Li vam preguntar perquè un dia l’Albert ens va dir que participaríem en un concurs de la ONCE. Llavors va ser quan va sortir de preguntar-li coses. El concurs tractava de fer una portada per a un dels 5 relats que ens donaven, a la nostra classe van haver-hi portades molt originals.

2 thoughts on “LA ONCE

  1. NOELIA

    mariús i elena aquest article esta molt bé, m’agrada molt i ha estat molt bé que li fesiu algunes preguntes a aquesta nena que es diu nátalia, que va amb vosaltres a música!!!!

    MOLT BÉEEEEEEE !!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *