Pràctica dels àcids

Per Rubén

Vam anar al laboratori a fer una practica d’observar la reacció que fan els àcids de l’estómac als aliments. El meu grup vam decidir que farien servir llimona com si fos àcid de l’estómac i la tiraríem sobre el pa per observar amb el microscopi que passava. I no va passar res, realment a ningú.

Llavors vam tornar a fer la practica un altre dia a partir d’unes conclusions: – Que potser la llimona i el vinagre no eren tant forts, que potser faltava temps o que el procediment no era adequat. Però canviant coses, tenint paciència, finalment va sortir, vam poder veure tots els grups la reacció àcida, perquè l’Albert va proposar fer una prova: posar en dos recipients, en el primer va posar una mica de pa i pernil mes llimona i l’altre va posar una mica de pa i pernil mes vinagre.

acids


Al cap d’uns dies vam veure la reacció era impressionant en un hi havia tot de llimona i no quedava de pernil i l’altre sol quedava una mica de pernil amb una mica de vinagre. Per fí vam veure quin és l’efecte que produeixen els àcids de l’estòmac sobre els aliments.

6 thoughts on “Pràctica dels àcids

 1. NOELIA

  RUBÉN ESTA MOLT BÉ QUE AGIS FET AQUEST ARTICLE.
  VA ESTAR MOLT BÉ LA PRÁCTICA AQUESTA!!!!!!!!!!

 2. Albert

  I que va passar Rubén, que vau comprovar? S’ha quedat a mitges l’article, no?
  Busca, busca,…

 3. Rubén

  ara ja he arreclat el meu article espero molts comentariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. NOELIA

  ai rubén que m’he enterat que t’habies deixat un troç de l’article!!!!
  bueno no passa res!!
  i si a mi m’ha encantat fer aquesta pràctica però, sí que dic la beritat de que hem va fer una miqueta de fastic pero es igual, jo m’ho vai passar aquell dia de maravella!!!!!!!!!!!!!!!!!
  i si rubén tranquil que ja voras com tens molts comentaris, a demés jo sempre poso molts comentaris en el block, ara!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *