Maquetes de l’intestí prim

Per Pablo i Guillem

Fa uns quants mesos vam fer unes maquetes de l’intestí prim per explicar l’absorció dels nutrients. La vam construir amb material reciclat de casa o de l’escola. Cada grup va pensar com ho volia fer i quin material util·litzarien per a fer la maqueta de l’intestí. Per exemple, el meu grup (el del Guillem) vam fer una maqueta amb una cartolina, un tub de plàstic, canyetes i llana. El tub era l’ intestí prim, les canyetes, venes que agafaven sang amb nutrients i unes altres portaven i la llana només era per a aguantar la maqueta.

Hi havia cinc grups però només tres ho van poder acabar.

One thought on “Maquetes de l’intestí prim

  1. NOELIA

    a mi, m’ha agradat molt fer aquesta maqueta de l’intestí prim,!!!!!!!
    yo, he aprés molt amb aquesta maqueta!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *