Per Rubén
Vam anar al laboratori a fer una practica d’observar la reacció que fan els àcids de l’estómac als aliments. El meu grup vam decidir que farien servir llimona com si fos àcid de l’estómac i la tiraríem sobre el pa per observar amb el microscopi que passava. I no va passar res, realment a ningú.
Llavors vam tornar a fer la practica un altre dia a partir d’unes conclusions: – Que potser la llimona i el vinagre no eren tant forts, que potser faltava temps o que el procediment no era adequat. Però canviant coses, tenint paciència, finalment va sortir, vam poder veure tots els grups la reacció àcida, perquè l’Albert va proposar fer una prova: posar en dos recipients, en el primer va posar una mica de pa i pernil mes llimona i l’altre va posar una mica de pa i pernil mes vinagre.
Al cap d’uns dies vam veure la reacció era impressionant en un hi havia tot de llimona i no quedava de pernil i l’altre sol quedava una mica de pernil amb una mica de vinagre. Per fí vam veure quin és l’efecte que produeixen els àcids de l’estòmac sobre els aliments.
RUBÉN ESTA MOLT BÉ QUE AGIS FET AQUEST ARTICLE.
VA ESTAR MOLT BÉ LA PRÁCTICA AQUESTA!!!!!!!!!!
I que va passar Rubén, que vau comprovar? S’ha quedat a mitges l’article, no?
Busca, busca,…
ara ja he arreclat el meu article espero molts comentariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaai rubén
es veritat aquesta practica estat mol guai!!!!!!!!!!!!!
ai rubén que m’he enterat que t’habies deixat un troç de l’article!!!!
bueno no passa res!!
i si a mi m’ha encantat fer aquesta pràctica però, sí que dic la beritat de que hem va fer una miqueta de fastic pero es igual, jo m’ho vai passar aquell dia de maravella!!!!!!!!!!!!!!!!!
i si rubén tranquil que ja voras com tens molts comentaris, a demés jo sempre poso molts comentaris en el block, ara!!!!