Activitats moviment ondulatori – Setmana Santa 2009

Us proposo el següent:

  1. Pàgina 313: 12 i 13
  2. Pàgina 333: 14. Pàgina 335: 10, 11, 12, 13, 14.

Pel que fa a l’exemple que comentàvem divendres, del retolador dins el got d’aigua, l’explicació és evident si enfoquem el problema correctament: a veure, el que veiem nosaltres és que el retolador sembla que es torci dins l’aigua augmentant l’angle respecte la normal, oi? I ho veiem perquè els raigs de llum reflectits sobre el retolador viatgen cap als nostre ulls, oi? Per tant, hem de pensar en la desviació dels raigs de llum en canviar de medi, no en la desviació del retolador! S’entén? Ho acabaríeu d’explicar? Espero els vostres comentaris!

Si teniu dubtes feu servir també els comentaris, fins i tot per ajudar-vos entre vosaltres.

Bona sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *