P3 FA BUNYOLS DE QUARESMA I PA

Aquest dilluns 7 d’abril han vingut a visitar-nos els pares del Joel. El pare del Joel és pastisser i ens ha ensenyat com es fan els bunyols de quaresma i el pa.La mare del Joel ens ha ajudat molt i ens presentava els diferents ingredients que es feien servir. Hem fet de pastissers i pastisseres i hem pogut manipular, tocar, olorar, amassar i tastar alguns dels ingredients. Per fer tot això hem anat al menjador i hem entrat a la cuina per veure com es cuinaven els aliments!!Quan s’han acabat de fregir el bunyols els hem ensucrat i ens els hem menjat!!! Estavan boníssims!!! El pa ha sortit més tard del forn i ens hem emportat un panet cadascú. Ha estat una gran experiència i hem gaudit molt fent de pastissers!! Moltes gràcies Marc i Merche per la vostra ajuda i col·laboració!!Us esperem un altre dia!!
La recepta dels bunyols la podreu trobar a l’àlbum dels vostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *