Moleskines artístiques

Hi ha qui transforma objectes quotidians en objectes personals i únics donant-los un toc creatiu que els pot arribar a convertir en petites obres d’art. Aquest ha estat l’objectiu de l’exposició Detour, que ha recorregut vàries ciutats del món: Londres, Nova York, París, Berlín,  Istambul i Tòquio, i que ha convidat a arquitectes, dissenyadors i il·lustradors, entre altres, a transformar una simple  moleskine en alguna cosa més que un quadern de notes.

Aquesta és la meva petita selecció d’alguns d’aquests quaderns artístics, concretament de l’exposició de Tòquio, celebrada la tardor passada.


tord_boontje_490

De Tord Boontje

oki_sato_490

De Oki Sato

Si us he despertat curiositat pel tema, a la web de l’exposició trobareu imatges de cadascuna  de les  moleskines presentades en les diferents ciutats, així com un vídeo que permet veure-les amb detall. Us enllaço el de  Giulio Iacchetti, amb una moleskine convertida en  la més gran mentida de Pinotxo:

Detour Exhibition – Giulio Iacchetti from Moleskine ® on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *