Norman Rockwell

M’assabento, en entrar a Google, que avui és l’aniversari de Norman Rockwell, un dels meus il·lustradors preferits.

Pels qui el desconeixeu, aquí teniu una petita informació: Norman Rockwell (1894-1978) va néixer un dia com avui a Nova York i és conegut arreu del món per les seves il·lustracions que mostren personatges plens d’expressivitat i ironia, reflex i exageració dels costums i la vida de la societat americana de la seva època. Durant vàries dècades treballà a Saturday Evening Post, una important revista d’actualitat i societat americana. També va fer publicitat per McDonald’s, Coca-cola i empreses de cereals, xiclets i neumàtics.

Una petita mostra de les seves il·lustracions (activeu el so):

6 thoughts on “Norman Rockwell

 1. Joaquín Paredes

  Me encanta tu blog. Yo, que también trabajo en la formación de docentes, disfruto viendo la aproximación a tantas y tan diversas estéticas, particularmente porque así puede que sea posible escapar de cierta estética Disney entre las futuras maestras de Infantil y Primaria. Así que estarás como referente para hacer brillar en los ojos otras posibilidades.

 2. Teresa Post author

  Gracias Joaquín, bienvenido al blog y a Girona. Será un placer poder compartir ideas y experiencias contigo.

  Teresa

 3. moni

  les il.lustracions de nens són les meves preferides!!! el muntatge i la música molt adients. he disfrutat molt amb la mostra que han posat al blog. un petó!!

 4. Sàlvia

  No estava assabentada d’aquest aniversari. Gràcies per refrescar la memòria. El video m’ha encantat.
  Besadetes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *