Collages de viatges

valise1Seguint amb els records de vacances, en aquesta entrada us faig arribar idees per si no sabeu què fer-ne d’aquelles petites coses derivades d’un viatge que anem recollint o comprant i que sovint acaben dins d’una carpeta, calaix o capsa de sabates. La proposta és realitzar amb elles un collage.

Comencem amb dos exemples de collage fotogràfic, que segurament  alguna vegada ja haureu fet i que podem fer amb qualsevol editor d’imatge. El de Roma l’he fet amb Photovisi, editor online referenciat en una altra entrada d’aquest bloc, on només cal triar la plantilla que més us agradi i pujar les fotos que seleccioneu del vostre ordinador. El de París, una mica més elaborat, el trobo en aquesta web.

roma_collage

cpariscollage1

http://www.fradetfineart.com/linkpariscollage.htm

Si teniu una mica més d’atreviment i voleu anar més enllà de les dues dimensions, podeu realitzar un collage on tingui cabuda, a part de fotografies, qualsevol objecte com monedes, bitllets, entrades, petits “souvenirs”, figuretes, etc, etc, …  Aquí en teniu el meu:

xina

I per acabar, una altra idea que m’agrada, i de la qual veig hi ha força gent que la practica: collages fets amb moleskines, les llibretes d’anotacions que van fer famoses artistes com Van Gogh o Matisse i escriptors com Ernest Hemingway. Us deixo una bella mostra que he trobat en flickr:

24-8-2009-1689-1

http://www.flickr.com/photos/ruintourist/481381888/

Animeu-vos a fer-ne el vostre o a proposar-ne un de col·lectiu als vostres alumnes en començar l’escola. Si és així, no deixeu de fer algun comentari.

5 thoughts on “Collages de viatges

 1. sther

  Molt bona idea això dels objectes. Quan arribes de viatge aquestes petites coses acaben dins d’una capsa o calaix perque no saps on posar-les…. i mira que bonic fa així!

 2. Teresa Post author

  Felicitats pel vostre collage! L’acabo de veure i m’ha agradat molt.
  M’alegra que aquesta idea n’hagi estat la inspiració i espero que la Maria estigui ben recuperada.
  Una abraçada,

  Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *