Cares i més cares

panique-au-musee.jpg 

Una de les meves darreres adquisicions : “Panique au musée”, un conte il·lustrat editat pels museus nacionals francesos que ens fa jugar amb els retrats de set homes i set dones, alguns coneguts, altres desconeguts, immortalitzats tots ells per grans artistes. Aquests catorze retrats es poden convertir en mils de retrats creuats combinant les seves parts. 

La idea no és nova, segur que vosaltres coneixeu altres contes il·lustrats basats en ella. Em venen al cap: Making Faces de Norman Messenger i Animals de Pitau i Gervais. També he trobat una versió TIC en aquest vídeo de Youtube. Bona, bona, val la pena perdre els dos minutets.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/84eKQB2aQn8″ width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

I com que el tema connecta amb carnaval i són dies de carnaval, mireu els retrats brasilers de la Mylène, en Quentin, en Nathan i en Tomy, convertits en reis i reines de la llana, dels indis, del temps i de les formigues. Realment divertits i creatius. M’encanten.

reis-i-reines-de.jpg
Els he trobat aquí.

3 thoughts on “Cares i més cares

  1. Teresa Post author

    Hola Sàlvia,

    el llibre el vaig comprar fa pocs dies a la llibreria de la Pedrera. Tenen una petita secció de llibres infantils relacionats amb l’art, alguns en altres llengües. No va ser l’únic que vaig comprar i en vaig deixar alguns altres pendents per una altra ocasió.
    Les llibreries d’art i dels museus són la meva perdició!

    Petonets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *