Cors

ceres-planxades.jpg

Sé que queda una mica tòpic fer aquesta entrada avui, dia de Sant Valentí, però feia dies que ho tenia ullat. Es tracta de la següent activitat plàstica: una cortina de cors feta a partir de puntes de ceres dures planxades. Una vegada foses sobre el paper (pot ser vegetal), aquest s’ha retallat utilitzant una plantilla en forma de cor. Si sou novells o novelles en la tècnica, compte! mai s’ha de posar la planxa directament sobre les ceres i penseu que els trocets de colors trencats són els ideals.

Aquesta tècnica del planxat també es pot realitzar sobre un dibuix fet amb ceres toves.

Ho he trobat aquí:
http://www.skiptomylou.org/2007/02/02/crayon-shaving-hearts/

5 thoughts on “Cors

 1. Sther

  Ostres! amb les ceres dures no havia pensat, pot estar bé.
  Una cosa, això que dius de no planxar-les directament… Es que fa unes setmanes vaig planxar a casa ceres toves: directament… per fer una prova d’una tècnica que ara no m’en recordo, i que havia vist a uns vídeos del YouTube amb uns resultats espectaculars, però el resultat no va ser com jo esperava. Més que res t’ho pregunto per si vaig fer una imprudència

 2. Teresa Post author

  Quan dic “no planxar-les directament” em refereixo a no posar la planxa a sobre de les puntes, és clar, sempre cal posar el paper entre mig (de la planxa i les puntes o dibuix). També funciona posar un altre full blanc en contacte amb el dibuix fet amb ceres i així es produeix una impressió del mateix dibuix.

  Ja passaràs l’adreça dels vídeos, val?

 3. Sàlvia

  Tòpic, típic i superxulo per a tot l’any. Una magnífica idea que em guardo per al proper Sant Valentí i decorar la biblioteca amb cors.

  Gràcies, artista.

  Besadetes

 4. Sther

  L’ adreça, ja veuras que n’hi d’altres relacionats
  “http://www.youtube.com/watch?v=rG3h7jsYR6A&feature=related”
  Ho fa directament, però com el meu anglès és com el xinès, no sé, jo suposo que són com ceres toves, ja em diras si esbrines alguna cosa més.
  He de tornar a provar-ho amb més calma perque el resultat m’agrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *