‘Descobrir la ciutat’

descobrir-la-ciutat.jpg 

Divendres passat es van lliurar els Premis d’Experiències Pedagògiques Josep Pallach a la meva ciutat, Figueres. Des d’aquí vull felicitat al CEIP Mª Àngels Anglada que n’ha obtingut el segon premi amb el projecte “Descobrir la ciutat”, el qual ha estat dirigit per la Montse Blasi, companya, amiga i seguidora activa d’aquest bloc. L’experiència, portada a terme pels nens i nenes de l’aula d’educació especial,  té com a objectiu conèixer la pròpia ciutat -requisit indispensable per estimar-la- convidant a alumnes i famílies de l’escola a descobrir alguns edificis emblemàtics de Figueres a través de fotografies de detalls dels mateixos.

A la web de l’escola, mitjà que va difondre l’experiència en format concurs, hi trobareu informació més completa a “activitats extraordinàries”:

http://www.ceipanglada-figueres.cat/ceipaa_ct/pont.asp

Per a més informació sobre els premis cliqueu aquí.

Les meves felicitacions Montse, per a tu, els teus alumnes i tota l’escola! Reconeixement ben merescut.

2 thoughts on “‘Descobrir la ciutat’

 1. Montse B.

  Gràcies!! És una enorme satisfacció! Però vull afegir que l’experiència engloba, a més d’aquesta, moltes altres activitats portades a terme a tot el conjunt del centre i que van culminar en la Setmana Cultural. Entre d’altres activitats, es va fer un estudi i reinterpretació (en 3 dimensions) d’algunes de les escultures que hi ha en algunes rotondes; i també d’algunes obres (en 2 dimensions) dels seus autors; i una visita al museu i les joies de Dali, el C. Inicial, de manera competencial basat en un joc de descoberta dels elements més significatius. I vam elaborar jocs de taula (puzzles, jocs de parelles (memorys), dòminos i un joc de l’oca, tot amb fotos de Figueres!
  Potser es publicarà… Però si alguna persona hi està interessada per a treballar-ho al cole, que es posi en contacte amb mi…
  Una abraçada, i tot el meu agraïment per fer-me un raconet en el teu fantàstic bloc!
  Montse

 2. Teresa Post author

  Gràcies Montse per ampliar la informació i pel teu oferiment.
  Una abraçada i a celebrar-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *