Cercar fotos per color

vermell.jpgfotos-colors.jpg

Segur que, a través del Google (imatges), alguna vegada haureu buscat fotografies on dominés un color determinat. Doncs, ara, Labs ens ho fa més fàcil, ja que es tracta d’una web que ens permet cercar fotografies de Flickr (o Alamy) a través d’una completa paleta de colors. Podem buscar fotografies on predomini el color verd oliva, o el blau cobalt, o vàries tonalitats de vermell a la vegada o colors ben diferenciats. També compta amb l’opció de trobar fotografies de la xarxa amb colors similars als de qualsevol imatge que tinguem guardada dins el nostre ordinador. Hi he remenat una estona i ufff! quin bany de colors … però alerta, perquè enganxa!

Moltes gràcies Montserrat, per fer-me arribar aquest aplicatiu tan interessant. 😉

http://labs.ideeinc.com/

2 thoughts on “Cercar fotos per color

  1. Montserrat Torra

    De res Teresa, amb les adreçes bones que ens has donat tú, això és molt poca cosa.
    Continua així que aprenem molt
    Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *