Premis Blocs Catalunya 2008

premis-blocs-catalunya.jpg 

Després de donar-hi voltes, i de rebre uns quants correus de companyes que m’animaven, he decidit inscriure aquest bloc als Premis Blocs Catalunya 2008 . Com diu el meu amic blocaire Càndid  (que també s’hi presenta) a mi també em fa una mica de “dellonsis” això  de presentar-me a un concurs, potser perquè ho faig d’una manera individual, on ets tu soleta la protagonista i no un col·lectiu, com quan participes com a escola o classe.

Una vegada inscrita (ho vaig fer el darrer dia) em vaig preguntar qui em votaria i si és lícit  escampar que m’hi presento i anar demanant el vot (evidentment la família i companyes de feina ho han fet quasi per obligació). Després de rumiar uns quants dies més, m’he decidit a fer aquesta entrada i he arribat a la conclusió que els vots que pugui tenir haurien de provenir de persones (amigues o no) que habitualment entren, es passegen, miren i els agrada el meu bloc.

Doncs apa, si teniu ganes de votar, aquest o un altre bloc (crec que cal fer-ho a consciència) penseu que Mirades el trobareu dins la categoria d’educació i que teniu temps de fer-ho fins el 30 de setembre. Dels 5 blocs triats per votació popular (a través de correu electrònic) el jurat decidirà el guanyador de cada una de les categories. Jo ja ho he fet votant els blocs que m’agrada seguir i que es troben dins la meva llista de preferits.

Molta sort a tots i a totes!

http://www.premisblocs.cat/

18 thoughts on “Premis Blocs Catalunya 2008

 1. dvert

  Teresa, he trobat aquest comentari en el bloc de de l’escola, a l’enllaç al teu bloc:

  Hola Teresa, sóc la Rosa M. Gràcies per enviar-me la web. Al meu cicle ens ha entusiasmat i ara anem fent propostes de com treballar les imatges.
  Molt agraïda.

  Per cert, ara mateix vaig a votar!!!

 2. Georgina

  Hola Teresa, ja fa temps que de manera anònima dedico una part del temps que passo davant a l’ordinador a visitar el teu bloc. És fantàstic veure com hi ha gent com tu que de forma totalment altruista regala el seu temps publicant idees magnifiques i enllaços que són molt interessants.

  M’agradaria tornar-te aquest regal i per això he votat el teu bloc en els premis blocs Catalunya. Animo a tots aquells i aquelles que visiteu el bloc que dediqueu 2 minuts a votar.

  Segueix amb la teva feina que ja et dic jo que val molt la pena.

  Gràcies per tot.
  Georgina

 3. Montserrat Torra

  Ja he votat, no faltaria més és el mínim que podem fer per agrair-te les bones estones que ens fas passar.
  Faré corre la veu
  Una abraçada
  Montserrat

 4. GEMMA ALONSO

  HOLA TERE, Ja tens un vot més, només faltaria.
  Moltíiiiiiiiiiiissima sort, que t’ho mereixes de tot cor!!!

 5. Sther

  Hola Teresa, molta sort!

  Escolta, em podries fer un favor? durant dos dies que no puc entrar al teu bloc a través de l’enllaç que tinc en el meu. Em passa amb tots els enllaços de blocs de l’Xtec. Podries provar d’entrar al teu des del meu i confirmar-m’ho?

  Moltes gràcies.

 6. Teresa Post author

  Ja estic al cas del problema, m’ho han comentat altres persones que em tenen enllaçada des del seu bloc de blogger i ho he comprovat, pensava que seria una cosa puntual. Faré una consulta als blocs-xtec, a veure que diuen.
  Gràcies per comentar-m’ho i fins la propera!

 7. Sther

  Uff!, si no sóc jo sola… ja pensava que havia tocat alguna cosa que no debia…
  Jo també he fet la consulta en el forum del xtec. A veure si ens diuen el perquè.

  Una abraçada!

 8. Teresa Post author

  Sther, veig que el problema dels enllaços de blocs ja està resold!!!!!!!!!!!!

 9. kirikú

  Hola,

  Jo també soc de les que hem passege molt a sovint per ací. Quan vaig descobrir el teu blog fa uns mesos em vaig quedar merallada. És xulíssim! Des de’aleshores jo també em passege a sovint per ací. Perquè encara, que no soc ensenyant [soc mare de xiquets en edat escolar], m’encanten les teues entrades.

  Jo també vaig a votar-te.

  Adeu,
  i gràcies!

 10. Teresa Post author

  kirikú, encantada que el bloc també agradi a persones com tu, que no “treballen” dins el món de l’educació, però que també són part del món de l’educació com a mares o pares.
  Gràcies pel teu vot!

 11. Teresa Post author

  Us faig saber que el bloc no ha quedat finalista del concurs tot i les “campanyes” que sé que heu fet algunes. Amb premi o sense premi, seguirà el mateix camí.

  De totes maneres ………… MOOOOOOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES VOTS!!!!!!!!!

 12. blanca

  Hola Teresa
  Quan tens una il.lusió sap greu si no s’aconsegueix, però ja saps que “amb premi o sense premi” segueixo “enganxada” al teu bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *