Música a la xarxa

guitarra
Música: Sting & The Police – Fields Of Gold (cliqueu sobre la fletxa play)
Imatge:
http://www.flickr.com/photos/godvivek/

La música, sens dubte, és un element molt present en totes les aules d’infantil. A part de ser la protagonista de les activitats propiament musicals, també es pot convertir en la companya ideal de gran part de les activitats i rutines diàries: primers i darrers minuts de la jornada, canvis d’activitat, estones d’esmorzar, moments de recollida de material i jocs, … Jo sóc partidària que els nens i nenes, des de ben petits, escoltin i coneguin diferents estils de música (no només cançons infantils) i avui dia, gràcies a la xarxa, no tenim excusa per poder comptar amb una bona selecció. Penseu que l’ordinador (si és que en tenim un a l’aula), amb uns altaveus adequats, ens serveix també per reproduir aquesta música, la qual es pot escoltar tant si la tenint emmagatzemada (disc dur, llapis de memòria, CD,…)  o bé directament connectats a internet.

Aquí teniu dues adreces interessants per poder escoltar o/i descarregar música. En la primera trobareu música clàssica i en la segona música de tots els estils:

http://www.musopen.com/

http://www.deezer.com/

2 thoughts on “Música a la xarxa

  1. monimoni

    Hola, estic d’acord amb la reflexió musical que has fet. A més m’anirà bé la primera adreça de música clàssica per a la classe, doncs no la coneixia. La segona sí la conec. T’apunto al meu blog per a no perdre’t de vista. Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *