Lluny

A la ciutat els dies estan marcats pel soroll, per un entorn que es mou molt de pressa, on s’acumulen deixalles i inquietuds. L’Eloi, un nen que no es troba a gust i que somia anar a viure a un lloc lluny de tot això, emprendrà un viatge venturós acompanyat pel seu millor amic, el gos Simó, recorrent el camí cap a la natura salvatge. Seguint els seus passos, podrem compartir la sorpresa de l’Eloi davant de la majestuositat del bosc, els seus rierols i els seus arbres, i conèixer una petita comunitat animal, on cada personatge adquireix un valor simbòlic. Enmig del bosc, perdut i desesperat, l’Eloi descobreix el nen de cabells despentinats que l’autor tenia enganxat al damunt del seu escriptori. El nen li porta el seu gos i l’ajudarà a construir una cabana de fusta a dalt d’un arbre. Ell i els animals seran la seva nova família en un entorn on, finalment, el protagonista aconsegueix trobar la pau.

L’últim llibre del Bernat Cormand ens convida a un viatge iniciàtic, on l’entusiasme i la tenacitat d’un nen són tot el que cal per donar sentit a la realitat.

En Martí Cormand va agafar totes les il·lustracions que en Bernat havia fet a llapis i les va pintar a l’oli. El resultat és una simbiosi respectuosa i emocionant entre els universos artístics dels dos germans.

 (Ed. A buen paso)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *