L’hivern del Sr. Jeroni

L’avi, el senyor Jeroni, viu acompanyat d’un robot que els seus fills li han posat a casa per ajudar-lo amb les seves rutines, i de les fotografies de la seva dona, que des d’allà on és li parla i li fa la vida tan amable com tenyida de nostàlgia. En Boi, el seu net, el va a veure de tant en tant i li alegra l’existència amb els seus jocs i treballs de l’escola. Ara en té un que està fent pensar l’avi… Un fet inesperat provoca una escletxa que cada vegada s’anirà fent més gran a la vida d’en Jeroni fins a esdevenir una gran transformació. Mentrestant, el net anirà afegint il·lusió i descobrint la vida.

Eulàlia Canal (autora) i Jordi Vila Delclòs (il·lustracions) ens expliquen una història on es parla de l’amor i tantes formes de viure’l, de la soledat dels grans, de la vellesa, del dol, de la difícil conciliació familiar, de la solidaritat, de la diversitat familiar…

A vegades, no ho podem controlar tot. I a vegades, és llavors quan la vida ens sorprèn.

L'hivern del Sr. Jeroni (Ed. Animallibres)

A partir de dotze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *