L’Aurora i el misteri de la cambra secreta

L’Aurora és una nena d’onze anys que viu amb la seva germana l’Emílie, tres anys més gran, i la seva mare als afores de París. Els seus pares estan separats i el seu pare que és escriptor té una nova parella, amb la que les nenes tenen una bona relació. El món de l’Aurora és especial o com diu ella, totes les coses que ella fa són interessants i poden convertir-se en una aventura. L’Aurora és autista i per comunicar-se fa servir una tauleta que l’ha ensenyat a fer servir la seva mestra la Josiane.

L’Aurora per fi va a l’escola i té moltes ganes de fer-hi amics. No a tothom li agrada que sigui diferent, però això és el que la fa una gran detectiu, i li és molt útil quan ha d’investigar el primer cas. La policia ja té una culpable, encara que l’Aurora creu que és innocent. Serà capaç de demostrar-ho abans que sigui massa tard?

Douglas Kennedy (autor) i Joann Sfar (il·lustracions) ens expliquen una història plena d’aventures que captivarà a les lectores i els lectors de tal manera que no puguin deixar de llegir-la fins a acabar-la, encara que això vulgui dir no aclucar l’ull en tota la nit.

 (Ed. Flamboyant)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *