Capità Lluc

Si hi ha una cosa que és lluny de Vila-remota de Dalt, aquesta és el mar; o si més no, això és el que sempre ha dit l’atrafegada gent que viu al poblet. I és per aquesta distància que, fins ara, mai cap infant del poble no ha aconseguit visitar l’oceà.

Però… i si la cosa no fos ben bé així? I si en realitat el mar no fos tan inaccessible com diuen? I si la llunyania dels llocs no depengués de la distància sinó de les ganes d’anar-hi que es tinguin? Davant d’aquest dubte, els nens i nenes de Vila-remota de Dalt decideixen passar a l’acció. I els de Vila-remota de Baix també. Amb la complicitat d’uns quants avis i àvies, les colles dels dos poblets construeixen dos vehicles extraordinaris amb els quals intentaran arribar a Sant Cargol de Mar. El viatge és accidentat, ple d’aventures…i molt emocionant!

Carles Sala i Vila (autor) i Subi (il·lustracions), ens expliquen una història d’aventura i amistat.

Premi Folch i Torres 2021.

Capità Lluc (Ed. La Galera)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *