Einstein. El fantàstic viatge d’un ratolí a través de l’espai i el temps

Quan un inventiu ratolí perd l’oportunitat d’assistir a la fira del formatge més gran del món, decideix fer retrocedir el rellotge. Amb l’ajuda d’un ratolí rellotger, molta inventiva, i les notes de cert físic suís, aconsegueix viatjar enrere en el temps. Però, quan viatja vuitanta anys més enllà del seu objectiu, l’únic que podrà ajudar-lo és un empleat de l’oficina de patents de Suïssa, qui va posar potes enlaire el nostre concepte d’espai-temps.

Un nou àlbum de Torben Kuhlmann amb prodigioses il·lustracions i el seu característic ratolí com a protagonista. Una apassionant aventura que barreja història i fantasia, i que inclou una biografia d’Einstein i una exposició dels seus descobriments en el camp de la física. El temps és relatiu! El nou i brillant llibre d’aquest autor, doblega el temps i la imaginació!

Aquest llibre ha sigut triat per la Inhdie Next Kids Picks de setembre/octubre de 2021 i ha rebut una menció per la Society of Illustrator Original Art 2021.

Einstein (Ed. Joventut)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *