Somnis del bosc

Digues «bona nit» a tots els teus animals del bosc preferits mentre es preparen per anar a dormir, cadascun a la seva manera. Aprendràs com són i què fan i podràs observar-los mentre tornen al seu recer del bosc, càlid i acollidor, per passar-hi la nit.

Des de la guineu que s’arrauleix al seu cau fins a la tortuga que s’amaga a la seva closca… I un cop que estiguin totes i tots ben acotxats, silenci… Ha arribat l’hora de dir «bona nit».

Karen Jameson (text) i Marc Boutavant (il·lustracions) ens presenten un llibre perfecte per llegir en veu alta abans d’anar a dormir, perquè atreu els petits lectors amb les il·lustracions precioses i la rutina de cada animal.

 (Ed. Coco Books)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *