Els homes plorem

El Nil està confós. Nota que s’està fent gran i sap que els nens quan creixen es converteixen en homes. Però… com és ser un home? Mira al seu voltant, observa la família, els homes de la televisió, del carrer… I ja se sent preparat, avui el Nil es presentarà a l’escola fet tot un home.

Acompanyem al Nil a l’aventura de créixer i de descobrir la importància de sentir-se i ser un mateix.

Joan Turu (autor) ens explica una història per qüestionar-se què és ser un home i revisa estereotips de la masculinitat.

 (Ed. El Cep i La Nansa)

A partir de set anys.

One thought on “Els homes plorem

  1. Keku

    Alguns homes plorem, de ràbia, amb l’oportunisme ensucradíssim d’en Joan Turu. Jo no puc amb ell, ja sé que “No s’ha de mirar amb els ulls, sinó amb el cor i deixar fluir l’amor i somriure i fer el bé com la mare Noela…” Grrrr! No em barrufa! Algú ho havia de dir. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *