Amanda Black. L’últim minut

Des que va heretar els seus poders, l’Amanda no ha pogut descansar ni un minut: els entrenaments, els deures, les missions… Però tot això està a punt de canviar, ja que per primer cop ha decidit agafar-se el dia lliure per poder anar al ball de l’institut. Es comprarà un vestit que faci goig, demanarà al Jason que l’hi acompanyi i tot plegat serà perfecte. El somni de qualsevol adolescent!

Ara bé, les coses no surten mai com voldríem. El matí del dia del ball, la tieta Paula encomana a l’Amanda una missió: evitar que una important tauleta sumèria que fa anys que va desaparèixer caigui a les mans de la persona equivocada. I l’Amanda, com a hereva del cult a la deessa Maat, no ho pot pas permetre.

Podrà robar la tauleta abans que es perdi per sempre, l’Amanda? I, encara que se’n surti, arribarà a temps al ball més important de la seva adolescència?

Arriba el tercer llibre de la col·lecció «Amanda Black».

Juan Gómez-Jurado i Bárbara Montes (autors) ens expliquen una història d’aventures i misteri, amb una acció trepidant i frenètica.

L ÚLTIM MINUT (AMANDA BLACK 3) | JUAN GOMEZ-JURADO | Casa del Libro (Ed. B de Blok)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *